GIVE AWAY: Tampen brænder på Skattejagt

Og tage på sanseindgydende skattejagt i byen…

Der er meget at fejre…

Bloggen har rundet de første 1000 besøgende (Mormor, det kan jo ikke være dig altsammen?!), Jeg begynder om to små dage mit nye liv som frejdig Arkitektstuderende. Det er slut med at stå skoleret på kommunens jobcenter, tilværelsen som Kontanthjælps Carina lakker mod enden. Derudover fik jeg i dag et glædeligt barndoms gensyn, Uuuh…

I dag da jeg nød sensommerens (forhåbentligt ikke sidste) sol, og slentrede ned ad strøget på vej et smut forbi min top

Sikke noget SVINERI!

hemmelige smykkepusher (Rolig nu, skulle bare kigge). Sådan nogle gode kontakter må man jo holde ved lige med et visit i ny og næ. Imens jeg går der i mine egne tanker, kommer jeg forbi en boghandel. Jeg tænker straks: Sensommer, Nyt skoleår, Skolestart, Nyt penalhus, Nye blyanter, Alt nyt. Jeg begav mig ind i dette mekka af kontorartikler, skulle lige opdateres i forhold til da nye seje trends indenfor penalhus og andet nyttigt slaveudstyr til børn. Imens jeg går der og nyder duften af ny plastic spotter jeg en gammel barndomskending: Kaste Gris. Hvilken gensynsglæde. Hvor har jeg dog brugt utallige timer som barn med at kaste svinene og håbet de ikke ville parre sig. Endnu flere hvis man lægger timerne fra i eftermiddags med. Oh Glæde. Men den reneste form for glæde, er nu glæden ved at give, så vil jeg gerne give dig muligheden for at tage del i glæden.

Dans Undersåtter, Dans!

Jeg har derfor fundet et kodylt hemmeligt sted i København, hvor jeg har placeret Kastegris-spillet samt en lille overraskelse, Ich liebe Überraschung und Schokolade. Der kan det så kan ligge og vente på at blive fundet… Måske af dig, måske af nogle tilfældigt forbipasserende, måske af en hjemløs eller måske slet ikke overhovedet. Det er helt op til skæbnen. Jeg vil gemme mig i noget budskabs lidt væk og spionere med min fars natkikkert. Ej, det vil jeg selvfølgelig ikke. Selvom jeg sagtens kunne finde på det! Lad os lege en lille leg, vi kalder den Tampen Brænder på Skattejagt. Reglerne er enkelte. Du må stille ALLE spørgsmål mellem himmel og jord, men jeg må kun svare enten Jeller Nej. Hvis du ud fra spørgsmålene kan gætte overraskelsens gemmested, og er den første der ankommer, så er du den heldige ejer af henholdsvis Kastegris-spillet og Overraskelsen. En lille opmuntring på en helt almindelig hverdag, bare fordi det er det, som gør livet sjovt at leve.

SÆT IGANG…

Led efter dette kodyle gemmested

Når du finder Garfield i den hemmelige udhulning, så er du på rette vej.

Overraskelserne kunne ikke være i den hemmelige udhulning, så de ligger bag muren i et andet træ ca. 2 m fra det udhulede træ(Jeg har lagt grønt silkepapir omkring, for at kamuflere)

Træet iblandt omgivelserne

23 thoughts on “GIVE AWAY: Tampen brænder på Skattejagt

 1. Hehe, sjov idé. Jeg vil gerne lege med, skal bare lige finde tiden (buuuh, voksensnak).

  Men i virkeligheden har jeg en ok idé om, hvor det er. Det sidste billede er ret afslørende.

 2. Tilykke med de 1000, forresten!

  • Åh, nej… Øv, har afsløret mig selv. Tænkte at det ellers måske blev for svært.
   (Schh, men grunden til at du kan genkende stedet er muligvis fordi du bor ret tæt på(tror jeg))

   • P.S. Det er en oplagt hygge beskæftigelse for nyforelskede, siger det bare til folk-som-vælger-at-trække-voksen-kortet.

   • Desværre ingen nyforelskede her.

    Vi må se hvad de voksne finder tid til.

   • Det er jeg ked af at høre. Men op med humøret, du er ikke alene(og langt fra voksen!) vi er en del i de uforelskedes klub, og eftersom vi ikke har andre, må vi støtte hinanden! Derfor opfordrer jeg dig til at lege med, fordi præmien vil helt sikkert opmuntre selv den ensomste sjæl. Og hvem ved hvad eventyrs-skattejagten kan bringe med sig?? Drop den kedelige voksen-undskyldning og lad dit indre barn få lov at lege 🙂 Jeg skal nok heppe på sidelinien.

 3. skudamuda siger:

  Er det i 2100? Er det langt fra havnen og torsk i fri strøm? Er det i Fælledparken? Er det et sted, hvor forvoksede børn tør kigge på uperfekte træer? (Jeg er lost, genkender intet og har ingen tid til at finde det, men satser alligevel alt for at vinde).Er det et sted, jeg tør finde?

  • Ja, det er i 2100.
   Ja, det er i fælledparken.
   Da jeg selv er et forvokset barn og fandt det ved at kigge på uperfekte træer, vil jeg umiddelbart svare ja, men på den anden side så var jeg i følgeskab af Frankenstein, ved ikke om jeg havde turdet under andre omstændigheder.
   Alle der tør kaste sig ud i kærligheden, burde turde. Da her er langt mindre at risikere og man er relativ sikker på at få en god fangst.

   P.s. Hjælper det på motivationen, at fortælle at overraskelsen er spiselig?!!

   • skudamuda siger:

    Er det i øst? Er det i vest? Er det i syd? Er det i nord? Er det et sted midt imellem?

    PS: Er det spisnings-egnede syntetisk?

    PPS: Er der en medalje på højkant?

    PPPS: Kan du smide en date med Frankenstein i præmie-puljen?

   • Det er nok i syd-vest-agtig. Uden at være helt sikker på verdens hjørnerne.

    Det spisnings egnede er desværre ikke syntetisk. Men det er absolut ikke ringere af den grund.

    Jeg skal da lige se om jeg kan opstøve en medalje et sted.

    I så fald, kan Frankenstein sagtens arrangeres til at overrække medaljen. Og han er altid klar på dates.

 4. skudamuda siger:

  Er det i nærheden af den her: http://www.cafe-pavillonen.dk/

  Eller er det i nærheden af det her: http://www.rigshospitalet.dk/NR/rdonlyres/0699E7ED-26BA-4E7A-A858-E1CE94E210AE/0/RH_Hovedindgang.jpg

  Og kan han virkelig finde ud af at overrække medaljer? Sejt!

  • Det er tæt på rigshospitalet, men tættere på pavillonen.

   Vi skal nok lige have øvet lidt på det der medaljeoverrækkelsen. Han kan sagtens apportere og hente ting, problemet er måske bare at han ikke altid vil aflevere igen. Han synes det er meget sjovere at lege fangeleg i den situation.

   Jeg kommer lige med et spørgsmåls tip…
   Spørg evt efter gadenavne…

 5. skudamuda siger:

  Er det ved den der Edel et-eller-andet allé? Eller er det ved Universitetsparken?

  PS: Jeg vil også hellere lege end at følge reglerne. Leg er godt – specielt, når man er to.

  • Ja, det er ved Edel-sauntes-allé! Uuuh, tampen brænder…
   Ja, man kan jo selv bestemme reglerne når man leger. Det synes Frank ihvertfald. Vi elsker også leg. Tak fordi du har lyst til at lege med os 🙂 det er hyggeligt!

 6. SKUDA og SNEFNUG!!! De melder regn i aften, I må lige knække koden og finde skatten SNART… Ellers bliver die überraschung endnu et offer for naturens ubarmhjertighed. Jeg sætter min lid til jer 🙂
  Og ønsker af hele hjertet at én af jer får skattene. Hvis I begge gør en indsats, kunne jeg godt finde på at stille en trøstepræmie på højkant til den af jer, der ikke var den hurtigste knallert på havnen.

  • Hmm, det blev til B+-træer i stedet for Fælledparkens træer. Måske man kan tage udflugten mere eller mindre bedøvet på vej hjem fra byen i morgen.

   • hmmm, hvad er B+ træer?! (Er det et udtryk, alle kender, som jeg burde vide, hvad betyder?!)
    God Idé, tag du dig en smuk måneskins tur gennem fælledparken i morgen 🙂 Men husk, lad cyklen stå, du skulle nødigt komme til skade…

 7. skudamuda siger:

  Jeg kan godt lide regn. Jeg ved også, at der er en, der har en paraply, og det stresser mig, fordi jeg virkelig gerne vil vinde den her. Jeg er på vej!

  • Hehe, du er sød 🙂
   Jeg lover hermed trøstepræmie. Og det kan evt arrangeres, at Frank tropper op og overrækker en kom-igen-næste-gang-medalje til pågældende. Hvis det har interesse?

   • Om ikke andet, så kan I(Snefnug og Skuda)teame op sammen og lede efter skatten. Så har I dobbelt så stor chance for at finde det. Selvfølgelig hvis I kan overskue at skulle dele præmien:)

 8. […] har været på skattejagt. Det var fedt. En skæv eksistens, jeg aldrig har mødt, havde placeret en ægte skat et sted i København. Og […]

 9. skudamuda siger:

  Kunne godt bruge en kom-igen-næste-gang-medalje overrakt af Frank. Jeg prøvede. Håber, vinderen ved, hvor heldigt det er at finde sådan en ægte skat! Tak for eventyr. Det var sjovt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: